Suck...

Sömn är bland det viktigaste som finns när det gäller viktnedgång...det är inte så mycket av den varan just nu :) Jag försöker gå på två pass step eller aerobic i veckan och utöver det ta kvällspromenader med Sandra W. Det går så där med viktnedgången som jag och Nicke startade vid nyår, jag är för trött för att kunna ge järnet när det är en liten gosig kille som tar den mesta tiden :) men det blir bättre när man kan vara ute och gå med honom i vagnen. Måste bli lite varmare ute bara... 


Följer schema...

...från Motvikt på Danderyd där jag gick för ett och ett halvt år sedan. Det funkar bra, lite jobbigt att jag känner mig hungrig hela tiden men det är väl nåt man får leva med. Jag körde Wii i en timme igår och blev rejält svettig. Tänkte ut och gå med den som vill i ett mysigt spår som S hittat. Nu ska jag fixa mat till Max, ta in bilbarnstolen, ta fram kläder och packa en liten väska för vi ska åka in till BVC. Min första tur i bilen med Max själv =)

Överenskommelse

Nytt år, nya tag! Jag och Nicklas har infört köpstopp. Vi får "tjäna" ihop våra pengar i form av viktnedgång. Detta gäller för oss.

Sandra:
- 3 kilo = 1000 kr

Nicklas
-3 kilo = 500 kr

Först skulle vi ge varandra pengar för varje kilo vi gick ner men det var inte så kul eftersom vi har gemensam ekonomi...så då blev det så här istället. Anledningen till att jag får 500 kr mer än Nicke är att jag är tjej och har mycket svårare att gå ner i vikt + att jag som person får anstränga mig mycket hårdare för att lyckas gå ner överhuvudtaget...kan tyckas orättvist men det är också orättvist att killar förlorar kilon fortare än tjejer.

Så nu har jag bestämt mig för att 2009 blir året då övervikten arbetades bort för gott! 

RSS 2.0